3D-irtokirjainvalomainokset ja muut LED-valomainokset toiveittesi mukaan

Valomainokset ovat tehokas tapa luoda näkyvyyttä yritykselle. Nykyaikainen LED-tekniikka on ympäristöystävällinen valinta ja mahdollistaa valomainosten pitkän iän ja huoltovälin. 

Tyytyväiset asiakkaamme sijaitsevat mm. Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lahdessa, Porvoossa, Vantaalla, Espoossa, Helsingissä ja Turussa. Oman tuotannon ja laajan yhteistyöverkoston kanssa olemme toteuttaneet lukuisia laadukkaita ratkaisuja yritysten mainontaan ja markkinointiin. Suunnittelemme ja valmistamme uudet valomainokset asiakkaan tarpeen mukaan. Valitsemme valmistustekniikan valomainoksen koon sekä asiakkaan esittämien vaatimusten perustella.

Toteutamme esimerkiksi irtokirjainmainoksia, kotelovalomainoksia, mainostorneja sekä valolevyjä. 3D-tekniikassa muotoon taivutetut irtokirjainten rungot valmistetaan suulakepuristetusta alumiiniprofiilista, etupinnat 3 mm akryylistä ja pohjat 10 mm PVC-muovista. Valonlähteen laadun ja pitkän käyttöiän takaamiseksi käytämme pääosin GE:n, Sloanin, Samsungin ja Osramin LED-tuotteita ja virtalähteitä, joille tuotteesta riippuen valmistaja antaa 3-5 vuoden takuun.

Palvelemme asiakkaitamme avaimet käteen -periaatteella, joka sisältää konsultaation, tuotteen suunnittelun ja toteutuksen sekä asennuksen.

Jätä yhteystietosi Yhteydenotto-sivulla, niin suunnittelijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Näyttävät ja kestävät LED-valomainokset

LED-valomainosten kirkkaimpia etuja ovat ehdottomasti niiden:

  • pitkä ikä (jopa 40 000 tuntia)
  • pitkä huoltoväli
  • ympäristöystävällisyys (eivät sisällä elohopeaa, energiakulutus on jopa 90 % pienempi kuin neon-putkissa).